Champions League

Guardiola afslører: Derfor spillede Haaland ikke

Erling Haaland kom slet ikke i spil for Manchester City, da de tirsdag aften spillede uafgjort mod FC København. Nu fortæller Pep Guardiola hvorfor.

Pep Guardiola havde bænket Erling Haaland til Manchester Citys opgør mod FC København.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Parken fik ikke lov at opleve Erling Haaland i denne omgang.

Nordmanden var ikke at finde i Manchester Citys startopstilling til kampen i Parken og endte med slet ikke at komme i spil.

Og på pressemødet efter kampen løftede Pep Guardiola sløret for, hvorfor hans norske guldfugl måtte indfinde sig med en plads på bænken til Champions League-opgøret.

– Mange spillere startede ikke i dag, fordi de var trætte og havde små skavanker, fortæller City-manageren på pressemødet efter kampen og fortsætter:

– Erling (red. Haaland) havde det ikke særlig godt efter kampen mod Southampton, Phil (red. Foden) har også nogle problemer, og Bernardo (red. Silva) var vildt træt, og jeg ville ikke tage nogle chancer, nu hvor vi allerede havde ni point i gruppen, fortæller spanieren på pressemødet.

I stedet for Haaland fik Julian Alvarez chancen fra start som spids for Manchester City, men dog uden samme skarphed, som Haaland har vist i første del af sæsonen.

Highlights: FCK henter sensationelt point hjemme mod Manchester City efter vanvittig første halvleg

Haaland må dog forventes at være tilbage i startelleveren, når Manchester City søndag gæster Liverpool på Anfield.

En kamp, der sparkes igang klokken 17:30 og kan følges på See og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P