Highlights: FCM og drilske Dreyer straffede hårdtkæmpende AGF

AGF og FC Midtjylland bragede sammen i en hæsblæsende kamp om, hvem der skal spille med i den bedste halvdel af Superligaen. FCM afgjorde kampen kort før tid.

Anders Dreyer scorer og afgør kampen i Superligaen mod AGF

FC Midtjylland straffede et presset hjemmehold fra AGF, da de mødtes på Ceres Park.

Anders Dreyer kanonerede med få minutter tilbage af kampen gæsterne foran med 1-0. Efter en clearing, der faldt ned for fødderne af den målfarlige angriber, kanonerede han bolden forbi Jesper Hansen i AGF-målet.

Hjemmeholdets forsvarsspiller Frederik Tingager havde forinden svækket sit hold og var gået tidligt under bruseren, allerede før dommer Morten Krogh havde fløjtet til pause.

Tingager så rødt efter 28 minutters spil efter en grum tackling på skinnebenet af Pione Sisto, og dermed måtte AGF spille med en mand i undertal i mere end en times spil.

På trods af en mand i undertal havde AGF flere gode chancer undervejs. Blandt andet ved Patrick Mortensen, som du kan se nederst.

AGF 0-0 FC Midtjylland rødt kort (Frederik Tingager, 28′):

AGF 0-0 FC Midtjylland (Patrick Mortensen, 86′):

AGF 0-1 FC Midtjylland (Anders Dreyer, 86′):