Highlights: Joachim Andersen trak sig sejrrigt ud af danskeropgør, da Leeds gæstede Crystal Palace

Crystal Palace lagde søndag eftermiddag græs til, da Leeds gæstede London-klubben - her var både Joachim Andersen og Rasmus Nissen Kristensen med fra start.

Leeds og Crystal Palace bragede sammen søndag, hvor danskerne Rasmus Nissen Kristensen og Joachim Andersen stod overfor hinanden. Kampen endte med en 2-1-sejr til Joachim Andersen og Crystal Palace.

Her kom gæsterne fra Leeds bedst fra start, da Pascal Struijk stod rigtigt placeret ved riposten og kunne sparke bolden i mål til 0-1 efter 10 minutter.

14 minutter senere dukkede Odsonne Edouard så op ved bagerste stolpe, hvor han kom først på bolden og dermed har gjorde det til 1-1.

Rasmus Nissen Kristensen spillede en forrygende kamp i Leeds-trøjen, men lige lidt hjalp det da, Eberechi Eze tog sagen i egen hånd efter 76 minutter og scorede kampens sidste mål til 2-1.

Du kan se kampens højdepunkter under reklamen.

Crystal Palace 0-1 Leeds (Pascal Struijk, 10′):

Crystal Palace 1-1 Leeds (Odsonne Edouard, 24′):

Crystal Palace 2-1 Leeds (Eberechi Eze, 76′):