Premier League

Medie: Choktransfer kan sende ny Premier League-spiller til Paris Saint-Germain

Der kan være en choktransfer på vej i den engelske Premier League, hvor en af sommerens nye spillere rygtes til Paris efter blot lidt over en måned i sin nye klub.

Pierre Emerick-Aubameyang kan allerede være på vej videre fra Premier League og Chelsea, da han kædes sammen med et skifte til Paris Saint-Germain PSG.
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er ikke mere end blot en måneds tid siden, at Pierre-Emerick Aubameyang skiftede FC Barcelona ud med Chelsea.

Men nu kan den gabonesiske angriber angiveligt allerede være på vej videre.

Det skriver det internationale sportsmedie SPORTBible.

Aubameyang er angiveligt i forhandlinger med Paris Saint-Germain om at slutte sig til de franske mestre – kun få uger efter at have skrevet under med Chelsea.

PSG og Chelsea har ifølge det franske magasin Foot Mercato allerede haft forhandlinger om et muligt sommerskifte for angriberen.

I slutningen af sommeren underskrev Aubameyang en to-årig aftale med Chelsea med mulighed for yderligere et år. Men det var under andre forudsætninger, da Chelsea på daværende tidspunkt var under den nu tidligere manager, Thomas Tuchels, ledelse.

Et skifte til de franske giganter vil sende Aubameyang tilbage til endnu en tidligere manager, Christophe Galtier, som var træner for Aubameyang under hans ophold i den franske klub St-Etienne mellem 2011 og 2013.

Potter om ung Chelsea-midt: Han er fantastisk

Aubameyang har ellers fået en ganske fin start i Chelsea, hvor det er blevet til to mål i sine fire optrædener.

Chelsea møder lørdag eftermiddag Wolves i et Premier League-opgør, der starter klokken 16:00. Kampen kan følges på TV3 SPORT og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P