VM 2022

2 min læsningPotter om ung Chelsea-midt: Han er fantastisk

Chelsea-manager Graham Potter er imponeret af ung Chelsea-midt, som han lover nok skal få sin tid, chancer og muligheder for at præstere for klubben.

2 min læsning
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Conor Gallagher er ‘ny’ mand i Chelsea, efter han i sommers kom tilbage til klubben efter et vellykket lejeophold hos Crystal Palace.

Lørdag eftermiddag kunne Conor Gallagher så fejre sit første mål i Chelsea-trøjen, da han scorede det afgørende mål til 2-1 mod Crystal Palace i kampens døende minutter.

Og han skal nok få flere chancer for at imponere fremover. Det fortæller klubbens manager Graham Potter ifølge det engelske medie Independent.

– Vi har en virkelig intens periode på vej. Vi har 12 kampe på seks en halv uge, så vi har brug for alle. Det er umuligt at spille med 11 spillere, så Conor (Gallagher red.) får sin tid, han får sine chancer, han får muligheder for at præstere, fortalt Chelsea-manageren efter sejren og fortsatte:

– Jeg kan virkelig godt lide ham. Han er fantastisk. Først og fremmest giver han bare alt hver dag. Han er desperat efter at gøre det godt, desperat efter at spille for Chelsea, desperat efter at få succes her, så det er et godt udgangspunkt. Og så handler det om at finde den rigtige balance for ham til at spille på holdet, for at holdet skal præstere maksimalt.

Conor Gallagher har desparat brug for spilletid i Chelsea med henblik på en eventuel udtagelse til det Engelske landshold, der til november drager til VM i Qatar 2022.

Medie: Chelsea jagter milliarddyrt stjerneskud

Gallagher har indtil videre fået syv kampe i Chelsea-trøjen. De fleste har dog været som indskifter, hvorfor han blot har spillet 180 minutter samlet for klubben.

Den 22-årige midtbanespiller fik senest 14 minutter på banen mod hans tidligere klub, Crystal Palace, og det var altså nok til at sikre Chelsea sejren på 2-1 med et sent langskudsmål.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer