Ét frispark førte til seks gule kort: Se situationen udvikle sig til kaos

Efter 37 minutter af kampen mellem Augsburg og Wolfsburg i Bundesligaen lørdag, udviklede et frispark sig til hele seks gule kort.

En lille fjer kan blive til fem høns. Eller, ét frispark kan blive til seks gule kort.

Det var ellers en fredelig affære, da der efter 37 minutter af kampen mellem Augsburg og Wolfsburg stod 0-1 til gæsterne, der endnu en gang var uden den skadesramte Jonas Wind.

Et forholdsvist mildt frispark satte dog sindende i kog, og så eskalerede situationen ellers.

Først var det Augsburgs Maximilian Bauer, der modtog et gult kort for selve frisparket.

Kort efter røg flere spillere fra de to hold i klammeri med hinanden, alt imens gik det også gik for sig ude på sidelinjen, hvor Wolfsburgs cheftræner, Niko Kovac, også modtog et gult kort.

Derfor måtte kampens dommer Daniel Siebert gennem en længere sekvens, hvor han efterfølgende fik langet i alt hele seks gule kort over disken, inden spillet fortsatte.

Xabi Alonso fik drømmestart som ny cheftræner

Kampen endte 1-1, og der blev ‘kun’ uddelt beskedne tre gule kort i anden halvleg.

Du kan se episoden i videoen øverst i artiklen.