Dansker-mål sikrer point i Bundesligaen: Se scoringen her

Danske Marcus Ingvartsen var med til at sikre Mainz 05 det ene point, da han med sin scoring kort før pausen gjorde det 1-0 mod RB Leipzig.

Danske Marcus Ingvartsen var med fra start, da Mainz 05 lørdag spillede 1-1 hjemme mod RB Leipzig i Bundesligaen.

Her lignede han længe en matchvinder, da han kort før pausen gjorde det til 1-0 for hjemmeholdet.

Ved scoringen tog Marcus Ingvartsen et klogt løb i ryggen på Leipzig-forsvaret, inden holdkammeraten Anton Stach med en snu stikning fandt den danske angriber, der med en kynisk afslutning sparkede bolden ind nederst ved fjerneste stolpe.

1-0-føringen holdt helt indtil det 80. minut, hvor Christopher Nkunku dukkede op og headede bolden i mål til 1-1, hvilket også blev kampens resultat.

Dermed må Marcus Ingvartsen og den danske cheftræner Bo Svensson tage til takke med et enkelt point.

Officielt: Bundesligaklub fyrer manager og ansætter Xabi Alonso som afløser

Med det ene point til de to mandskaber indtager RB Leipzig nu 10. pladsen, mens Mainz ligger nummer 12. Begge klubber med 12 point på kontoen.

Marcus Ingvartsen blev skiftet ud efter 65 minutter. Yussuf Poulsen kom ikke på banen for Leipzig.

Du kan se videoen af Ingvartsens scoring i afspilleren øverst i artiklen.