VM 2022

2 min læsningDansk udlandsbombers agent: Der kan ske ting allerede i januar

Den danske Rosenborg-angriber, Casper Tengstedt, kan allerede være på vej videre fra Norge og til endnu større adresser. Det fortæller spillerens agent.

2 min læsning
Rosenborg-spilleren Casper Tengstedt kan allerede være på vej til en større adresse i januartransfervinduet.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Casper Tengstedt er nærmest kun lige skiftet til norske Rosenborg fra AC Horsens, men nu kan han allerede være på vej videre.

Den danske Rosenborg-angriber har fået en kanon start på opholdet i det norske, hvor han har leveret stærke præstationer foran mål fra dag ét. Og det kan altså medføre, at den 22-årige dansker kan skifte til en endnu større adresse allerede til januar.

Det fortæller spillerens agent, Jacob Krüger.

Tengstedt har scoret hele ti mål og lagt op til fem kasser i sine første otte kampe for Rosenborg. Det er en imponerende start på Rosenborg-tilværelsen, og derfor er der ifølge Jacob Krüger allerede ny interesse for Tengstedt.

Han fortæller angiveligt, at der allerede kan ske ting og sager i løbet af transfervinduet i januar.

– Det kan der nok godt, ja (ske noget i januar red.). Men det er ikke vores intension, at han skal væk. Han er meget glad for at være i Rosenborg, men man ved aldrig i fodbold, lyder det fra agenten ifølge norske Adresseavisen.

U21-dansker bomber i den norske liga: Drømmer om at spille i Liverpool

Danskerens flotte præstationer har været stort medvirkende til, at Rosenborg har sejret i fem ud af de seneste otte kampe, hvor man også har spillet en kamp uafgjort og tabt to.

Rosenborg er i skrivende stund placeret som nummer tre i den bedste norske række, blot ét point efter andenpladsen, men med hele 16 point op til ligaens førsteplads.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer