VM 2022

1 min læsningUnited-forsvarer i spil til Everton-opgør

Manchester United måtte til torsdagens kamp på Cypern undvære både Raphaël Varane og Harry Maguire, men nu kan der være gode nyheder på vej.

1 min læsning
Manchester United kan have Raphaël Varane tilbage til kampen mod Everton
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Der kan være gode nyheder på vej til Manchester Uniteds fans.

Klubben måtte til torsdagens kamp i Europa League undvære franske Raphaël Varane, mens også Harry Maguire sad ude med en skade.

Nu melder klubbens manager, Erik ten Hag, at der er mulighed for, at den franske midterforsvarer allerede kan være sin ankelskade kvit, når Manchester United søndag gæster Everton.

Harry Maguire er dog endnu ikke klar, ligesom heller ikke hverken Aaron Wan-Bissaka eller Donny van de Beek er skadesfri.

– Det er vanskeligt at sige. Raphaël Varane gør fremskridt, og jeg håber, at han er til rådighed, men jeg tror, at det bliver tæt, lød det fredag fra den hollandske manager.

Medie: Ten Hag åbner for at lade Cristiano Ronaldo forlade Manchester United i januar

– Af de andre spillere, Harry Maguire er ikke til rådighed, og hverken Aaron Wan-Bissaka eller Donny van de Beek er fit.

Manchester United hentede denne sommer den tidligere Esbjerg fB-målmand, Martin Dubravka, hos Newcastle, og selvom den 33-årige slovak endnu ikke har fået græs under knopperne i sin nye klub, så er han i modsætning til seneste Premier League-kamp klar til at indtage en plads på bænken søndag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer