VM 2022

2 min læsningAaB-midt om manglende resultater: Vi er på rette spor

AaB's centrale midtbanespiller Iver Fossum mener, at klubben efterhånden er tilbage på rette spor inden den kommende Superligakamp mod AC Horsens.

2 min læsning
Iver Fossum ser fremgang i AaB's spil, der mangler blot en sejr.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

AaB har fået en skidt start på sæsonen i Superligaen.

Således indtager klubben fra Nordjylland en skuffende 11. plads efter halvdelen af grundspillet er overstået.

På mandag gælder endnu en vigtig kamp om point i bunden af Superligaen, når AaB gæster oprykkerne fra AC Horsens. Og det er en kamp AaB-nordmanden Iver Fossum ser frem mod.

Ifølge Fossum er AaB på vej tilbage på det vanlige niveau. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

– Den er meget vigtig (kampen mod AC Horsens red.). Vi har brug for at få en sejr. Jeg synes, at vi er på rette spor, og vi så bedre takter i seneste kamp mod OB. Desværre fik vi ikke de tre point, vi ville have. Men jeg garanterer, at vi i denne uge gør alt, hvad vi kan, for at træne hårdt og være så godt forberedt som muligt, så vi kan tage tre point dernede.

Nordmanden mener, at klubbens præstationer på træningsbanen under den nye cheftræner, Erik Hamrén, kun gået én vej.

– Jeg synes, at vi har rykket os de seneste tre uger. Vi træner meget bedre, og jeg synes, at det bliver bedre og bedre for hver dag, så vi er på rette vej. Nu gælder det bare om at tage en sejr, fortæller Fossum og fortsætter:

– Vi kommer til at skulle arbejde hårdt og krige med dem, for de kommer med en meget fysisk spillestil. Men vi skal gøre det, vi er gode til, og spille fodbold på den måde, der passer til os, hvis vi skal vinde, og en sejr er det eneste, vi tænker på.

AaB-koryfæ uhelbredeligt syg: I familien pylrer man ikke

Kampen mellem AC Horsens og AaB løber af stablen på mandag den 10. oktober klokken 19.00. Kampen kan følges på TV3 SPORT og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer