VM 2022

1 min læsningMedie: Farvel til Dolberg og Delaney – nu melder han sig i kampen om Premier League-job mod dansker

Julen Lopetegui blev onsdag aften fyret efter en rædderlig sæsonstart. Den spanske manager skulle dog allerede være på vej mod næste job.

1 min læsning
Julen Lopetegui er ny manager i Wolves.
Foto: REUTERS/Marcelo Del Pozo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Bo Svensson har i de sidste dage været nævnt som potentiel arvetager efter portugisiske Bruno Lage, der er blevet fyret i Wolverhampton.

Den danske Mainz-manager har nu fået selskab af en prominent herre i konkurrencen om trænersædet i Wolves.

Birmingham-klubben har holdt et vågent øje med Fodboldeuropa, hvor man onsdag spottede en ny kandidat.

Efter en skrækkelig sæsonstart og et 1-4 nederlag på hjemmebane mod Dortmund fyrede Sevilla sent onsdag aften Julen Lopetegui.

Dermed er der åbnet op for, at Lopetegui og Wolverhampton kan indgå i formelle samtaler, hvor en potentiel ansættelse som ny manager skal diskuteres. Det skriver The Athletic.

Her er løsningen – Sevilla præsenterer gammel kending som ny cheftræner

56-årige Lopetegui var i 2016 millimeter fra at lande jobbet som Wolverhampton-manager. Dengang kom det spanske fodboldforbund ind fra siden og stjal spanieren til jobbet som spansk landstræner. Nu er muligheden der således igen for at Wolves og Lopetegui kan forsøge at lande en aftale.

Klubben forventes dog at holde samtaler med flere potentielle træneremner, hvorfor håbet for at se Bo Svensson i Premier League ikke skal slukkes endnu.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer