Arsenal-reserver glimtede mod Grønbæk og Bodø

Bodø/Glimt blev sendt hjem fra Emirates Stadium med et smalt nederlag, efter en effektiv første halvleg fra Arsenal.

Rob Holding og Fabio Vieira omfavner hinanden i Arsenals sejr mod Bodø
Soccer Football - Europa League - Group A - Arsenal v Bodo/Glimt - Emirates Stadium, London, Britain - October 6, 2022 Arsenal's Rob Holding celebrates scoring their second goal with Fabio Vieira REUTERS/David Klein

Syv af de normale startere hos Arsenal havde taget plads på bænken til kampen mod Bodø/Glimt og Albert Grønbæk. Den tidligere AGF’er startede også på bænken, inden han kom ind og gjorde en god figur med tyve minutter tilbage.

Ved Grønbæks entré på banen var det dog mere eller mindre afgjort, da Eddie Nketiah og Rob Holding i første halvleg havde sendt hjemmeholdet på sejrskurs.

Godt tyve minutter inde i kampen bragede Kieran Tierney af fra kanten af feltet. Heldigvis for gæsterne tog den indersiden af stolpen, men uheldigvis landede den i fødderne af Eddie Nketiah, der på første berøring satte bolden i mål. Fem minutter senere var den gal igen, da Rob Holding pandede et indlæg ind til 2-0.

Efter pausen fik nordmændene bidt sig bedre fast i kampen og fik etableret noget spil. Det gav dog ikke afkast i chancer og mål, hvorfor nordmændene ikke fik noget med fra London.

Ti minutter før tid blev det endda til 3-0 ved Fabio Vieira, der efter en flot Gabriel Jesus-solotur blot skulle sparke bolden op i nettaget.