3F Superligaen

Viborg-spiller kæmpede mod kræft og blev droppet af AC Horsens: Jeg var rimelig rasende

Jonas Thorsen satte i mandagens udgave af Offside ord på sin kamp mod kræft samt det faktum, at han i AC Horsens efterfølgende blev droppet.

Jonas Thorsen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Jonas Thorsen har kæmpet en brav kamp, som mange andre danskere og mennesker verdenen over også har været igennem; nemlig kampen mod kræft.

I mandagens afsnit af Offside, hvor Mads Laudrup, Kenneth Emil Petersen og Ken Ilsø er værter, satte superligaspilleren ord på sin kamp tilbage mod et normalt liv og en tilværelse som professionel fodboldspiller efter kræftforløbet.

Her kommer han også ind på afskeden med AC Horsens, der blev en endegyldig kendsgerning med en oprykning til Superligaen i sommer og en kontrakt, der udløb og som klubben ikke ville forlænge.

– Jeg var også selv lidt overrasket over det. Jeg havde det så godt i Horsens og ville gerne have fortsat, men sådan er det jo også i fodbold. Tingene går videre. Jeg ville dog gerne have vist mig mere frem dernede, så jeg kunne have stået bedre, da min kontrakt udløb i sommers, indleder Thorsen og sætter ord på den dag, hvor han får besked fra klubben om, at de ikke vil forlænge hans kontrakt:

– Jeg var rimelig rasende. Det var egentlig et møde, hvor jeg lytter til, hvad de siger og så tror jeg egentlig, at jeg kom dertil, hvor jeg ikke gad høre mere.

– Så måtte jeg lukke døren og bare gå ned og… Jeg plejer ikke at smække med dørene, men jeg var ikke tilfreds. Det må jeg sige, lyder det fra Jonas Thorsen, der i sommer i stedet skrev under på en et-årig aftale med Viborg FF, som han tidligere har spillet 205 kampe for i perioden 2009 til 2017.

Du kan se interviewklippet med Jonas Thorsen øverst i artiklen.

Medie: Ukraine går sammen med to sydeuropæiske lande om at afholde VM

Den 32-årige alsidige fodboldspiller har i indeværende sæson blot fået 19 minutters superligafodbold i benene, da han tilbage i juli blev indskiftet i Viborgs 4-2 hjemmesejr over F.C. København.

Derudover fik Jonas Thorsen fuld tid i holdets 0-7 sejr over Viby IF i pokalturneringen, mens det også er blevet til indhop i europæisk regi, hvor han fik henholdvis 24 og fire minutter mod B36 Tórshavn og West Ham United i kvalifikationen til UEFA Conference League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P