3F Superligaen

Medie: FCN-stjerneskud vil ikke forlænge med klubben

FC Nordsjælland skal ikke sætte næsen op efter, at man kan forlænge den nuværende kontrakt med Andreas Schjelderup, der netop nu topper topscorerlisten i Superligaen.

Andreas Schjelderup
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Superligatopscorer og brandvarm.

Det er to ord, som man kan sætte på FC Nordsjællands blot 18-årige norske komet Andreas Schjelderup, der netop nu topper topscorerlisten i Superligaen med syv mål.

På trods af den store succes som topscorer, øjeblikkelig etter i superligatabellen og dobbelt målscorer mod Randers FC mandag aften, har nordmanden dog ingen intentioner om at forlænge sin nuværende kontrakt i Farum, der står til at udløbe i sommeren 2024.

Det melder norske TV 2 denne tirsdag.

Ifølge mediets oplysninger ønsker den 18-årige nordmand og hans bagland ikke at forlænge kontrakten med Superligaens øjeblikkelige førsteplads, selvom klubben ønsker det.

Flemming Pedersen og co. vil nemlig gerne tilbyde Andreas Schjelderup en forlængelse med langt bedre vilkår, men offensivprofilen skulle angiveligt have gjort det helt klart, at han nu føler sig klar til at tage det næste skridt.

Noget, der også skulle være rig mulighed for og som du kan læse mere om herunder.

Medie: To Premier League-storklubber jagter ungt FC Nordsjælland-talent

Andreas Schjelderup og resten af FC Nordsjælland skal næste gang i superligaaktion lørdag den 8. oktober, hvor F.C. København tager imod i Parken.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P