VM 2022

2 min læsningCarlgren erkender fejl: Selvfølgelig skal jeg have den

Patrick Carlgren tager gerne skylden for FC Nordsjællands første mål i mandagens topbrag. Nu skal kampen glemmes af keeperen.

2 min læsning
Randers FCs Patrik Carlgren under superligakampen mellem FC Nordsjælland og Randers FC på Right to Dream Park i Farum mandag den 3. oktober 2022. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Randers mistede mandag to ting, som de formentlig havde kær. Førstepladsen i Superligaen og statussen som ubesejret i selv samme liga forsvandt som dug fra solen med 1-3 nederlaget mod FC Nordsjælland.

Allerede efter 12 sekunder sparkede Farum-mandskabet sig foran, da Patrick Carlgren gav en ripost til Ernest Nuamah.

Svenskeren var efter kampen utilfreds med, at han blev impliceret i Superligaens næsthurtigste scoring nogensinde.

– Det var ikke en god start. En lang bold ind. Jeg taber den, og så får de mål på en ripost. Det er lidt dårligt. Det er bare at glemme kampen og videre til den næste, siger Carlgren og fortsætter.

– Selvfølgelig skal jeg have den første. Det er sådan, det er. Jeg vil aldrig lukke mål ind så det… sådan er fodbold. Målmanden er en udsat position, men selvfølgelig skal jeg gøre det bedre, siger han til TV3 Sport.

FCN-profil med spøjs udmelding: Ingen er bedre end os lige nu – men vi spiller efter top seks

I situationen med 2-0-målet ser den svenske Randers-keeper dig som som mindre skyldig. Her roser han i stedet FC Nordsjællands norske stjerneskud Andreas Schjelderup for præstationen.

– Han er dygtig, men som målmand vil jeg redde alle bolde. Sådan er fodbold nogle gange. Nogle gange vinder man, andre gange taber man. Så det er bare videre til den næste, lyder det fra Carlgren.

Mens aftenens kamp var mod et absolut tophold, skal Randers finde den kommende weekends modstandere i den anden ende af tabellen. Søndag kommer Brøndby på besøg på Cepheus Park.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer