VM 2022

2 min læsningEriksen skulle dække Haaland op: Han er en stor fyr

Manchester United fik én på lampen af lokalrivalerne fra Manchester City søndag eftermiddag, hvor mestrene anført af Erling Haaland gik til pause med en 4-0-føring.

2 min læsning
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Erling Haaland overfor Christian Eriksen.

På mange måder en jævnbyrdig duel mellem Skandinaviens formentlig to bedste fodboldspillere, men særligt fysisk er det også en duel, hvor nordmanden er flere niveauer over danskeren.

Det fik den danske landsholdsspiller da også at føre, da han efter 34 minutter af kampen fik til opgave at markere nordmanden på et hjørnespark, hvor Uniteds franske midterforsvarer, Raphaël Varane, var fraværende med en ankelskade. Hjørnesparket endte med et 2-0-mål signeret af den norske super-angriber.

– Han er en stor fyr, som jeg ikke får skubbet nok. Han er en stor fyr, der skal ind i feltet. Jeg forsøger at forhindre ham, og så er det lidt ærgerligt, at det er på det tidspunkt, at vi mangler [Raphaël] Varane, der er røget ud med en skade, som står i den zone normalt, så det var ærgerligt, at det lige skete på det tidspunkt, lød det efter kampen fra Christian Eriksen.

Den danske landsholds-10’er var da heller ikke tilfreds med kampen, som Manchester United i sidste ende tabte med hele 6-3.

Highlights: Total ydmygelse og dobbelt-hattrick imellem Manchester City og Manchester United

– Det var lidt en møgkamp fra vores side. Vo starter ikke rigtigt, og kommer ikke rigtigt ind i kampen. Efter de scorer på de chancer, de har, der er vi ikke gode nok til at holde fat i kuglen og skabe noget den anden vej, så første halvleg er en halvleg, vi meget gerne vil spille om.

Manchester United kom fra start i sæsonen med nederlag til både Brighton og  Brentford, men efterfølgende er det blevet til fire sejre på stribe.

– Det er noget vi skal lære af. Vi havde lidt samme situation mod Brentford, hvor vi får et stort slag, og det er det samme i dag. Sidste gang kom vi ud på den rigtige side bagefter, og det er vi også nødt til i dag.

– Vi gav ikke op, vi går ud og prøver, vi blev alle sammen ramt på vores stolthed i første halvleg ved at være nede 4-0, det er overhovedet ikke sjovt, så vi prøver selvfølgelig at komme tilbage, og vi gør det bedre i anden halvleg end i første halvleg, men slet ikke godt nok overhovedet, lyder det fra Christian Eriksen.

Manchester United fik i forbindelse med den britiske dronnings dødsfald og begravelse udsat to kampe. Endnu er ingen af de kampe blevet genplaceret, så næste mulighed for Christian Eriksen og kompagni i ligaen er udekampen mod Everton den 9. september. Inden da møder de Omonia i Europa League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer