VM 2022

2 min læsningCornelius om ny cheftræner: Meget naturligt

Når F.C. København møder AGF søndag aften, får den nye mand i spidsen for FCK, Jacob Neestrup, debut som cheftræner i klubben, og det er meget naturligt, fortæller Andreas Cornelius.

2 min læsning
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der har været gang i den i F.C. København på det seneste.

I løbet af landskampspausen har klubben fået ny cheftræner og ny assistenttræner, som sammen står over for deres første kamp i deres nye roller søndag aften.

Men de mange udskiftninger er ikke noget, der skaber bekymring hos klubbens angrebsspiller, Andreas Cornelius.

I et interview til TV3 SPORT fortæller Cornelius, at man har haft god tid til at lave nogle småjusteringer i løbet af landskampspausen.

– Det har været meget koncentreret, vi har arbejdet frem mod den her kamp. Der har været lidt småændringer, men ikke det helt store. Der er kommet en ny træner, som gerne vil nogle lidt andre ting. Han var jo også i trænerteamet sidst, men selvfølgelig er der nogle ting, som bliver ændret lidt.

– Det er meget naturligt skridt (at Neestrup går fra assistent- til cheftræner red.). Det viser, at der er en god organisation, og man egentlig bare kan rykke folk op – også på ungdomsafdeling. Det viser, at det er en klub, der har styr på tingene og tror på deres medarbejdere. Det er egentlig godt med noget kontinuitet, tror jeg.

Christian Sørensen superligadebuterer for FCK mod AGF

Cornelius forventer en kraftpræstation fra F.C. København i aftenens opgør, hvor klubbens spillere for alvor stepper op.

– Der er ikke nogen undskyldninger. Hvis vi går ud og ikke kan præstere længere, jamen så peger pilen kun på spillerne. Vi må vise, at vi kan noget mere, slutter spidsangriberen.

Se hele interviewet i toppen af artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer