VM 2022

1 min læsningSen Smalling-scoring sikrede smal sejr til Roma i storkampen mod Inter

Chris Smalling headede sejren i land for Roma og sendte derved romerne direkte ind i Serie A's top fire.

1 min læsning
Foto: Isabella BONOTTO / AFP

Roma kom, så og sejrede lørdag aften på San Siro. Dagens modstandere fra Inter startede ellers kampen bedst med mål fra Edin Dzeko efter ti minutter.

Det blev dog annulleret for offside efter VAR, hvorfor forløsningen var det større, da Federico Dimarco gjorde Dzeko kunsten efter og sparkede Inter på 1-0 efter en halv time. Ti minutter efter lykkedes det for Paulo Dybala balance i regnskabet, inden Chris Smalling stjal fokus i kampens afslutning.

Et kvarter før tid kom Chris Smalling højest på et indlæg og pandede bolden ind bag Handanovic. I dommerens overtid blev Smalling flere gange afgørende i det defensive arbejde, hvor Roma holdt fast i føringen på 2-1.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer