VM 2022

1 min læsningFC Barcelona trillede sejren og førstepladsen hjem på ferieø

Føringen var snæver, men man var nærmest ikke i tvivl om, at FC Barcelona nok skulle køre den hjem. Og det gjorde Xavis tropper.

1 min læsning
Barcelona's Polish forward Robert Lewandowski (C) celebrates with teammates his team's first goal during the Spanish League football match between RCD Mallorca and FC Barcelona at the Visit Mallorca stadium in Palma de Mallorca on October 1, 2022. (Photo by JAIME REINA / AFP)

Jaume Costa var den eneste mand hos Mallorca, der før havde prøvet at besejre FC Barcelona. Efter en chancefattig kamp er han fortsat den eneste spiller hos Mallorca, der har prøvet at vinde over catalanerne.

Robert Lewandowski sparkede FC Barcelona i front med et fantastisk mål efter tyve minutter, og siden trillede catalanerne roligt bolden rundt på Mallorcas bane. Derfor kan Xavi og co. også tage en 1-0 sejr med hjem fra Mallorca.

Andreas Christensen spillede hele kampen for FC Barcelona, der nu er nået til tops i La Liga inden Real Madrid møder Osasuna søndag aften.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer