VM 2022

1 min læsningTidligere russisk landsholdsspiller indkaldt til hæren af Putin

Vladimir Putins delvise mobilisering betyder, at flere tidligere russiske profiler skal i krig. En af dem er en tidligere Premier League-spiller.

1 min læsning
Everton's Diniyar Bilyaletdinov (L) celebrates scoring with Tim Cahill against West Ham United during their English Premier League soccer match in Liverpool, northern England April 4, 2010. REUTERS/Nigel Roddis (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) NO ONLINE/INTERNET USAGE WITHOUT A LICENCE FROM THE FOOTBALL DATA CO LTD. FOR LICENCE ENQUIRIES PLEASE TELEPHONE ++44 (0) 207 864 9000

I 2008 var Diniyar Bilyaletdinov med til at spille Rusland i semifinalen ved EM. Nu skal han måske i krig.

Diniyar Bilyaletdinov ser ud til, at skulle i krig for sit land, efter præsident Vladimir Putin, har gjort det klart, at der skal mobiliseres 300.000 personer fra reserven. Personer der skal deltage i krigen.

En af dem er Diniyar Bilyaletdinov. En tidligere landsholdsspiller, der fra 2009-2012 repræsenterede engelske Everton. Det fortæller Bilyaletdinovs far, Rinat Bilyaletdinov, til det russiske statsejede medie R-Sport.

– Diniyar er blevet indkaldt. Det er svært at snakke om følelser. Han var aldrig i hæren, men var i stedet i “sportshæren” for 19 år siden.

Faren forklarer, at “sportshæren” er en særlig enhed for russiske eliteidrætsudøvere.

– Loven siger, at mænd op til 35 kan blive kaldt ind, men han (Diniyar Bilyaletdinov) er 37, så der er en form for uoverensstemmelse der, forklarer faren videre og understreger, at han nu vil undersøge, om alt er foregået efter bogen.

Rusland udelukkes også fra EM-kvalifikationen

Faren påpeger, at der indtil videre “kun” er tale om en delvis mobilisering af sønnen. Derfor mener han også, at der er grund til at sætte spørgsmålstegn ved indkaldelsen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer