3F Superligaen

Officielt: AaB henter dansk Championship-angriber

Marco Ramkilde har trænet med i AaB siden opstarten 1. juli, hvor han havde kontraktudløb hos engelske Queens Park Rangers - nu har han skrevet under på en aftale med AaB.

Efter at have trænet med siden opstarten denne sommer, har AaB og den 24-årige Marco Ramkilde nu indgået en aftale.

Det bekræfter AaB i en pressemeddelelse onsdag.

Den 24-årige angriber har tilbragt de seneste to og et halvt år i Championship-klubben Queens Park Rangers, hvor han havde kontraktudløb denne sommer.

Marco Ramkilde er ikke noget nyt ansigt i AaB, hvor han kom til allerede som U11-spiller.

Efter to skadesplagede år blev man dog i 2019 enige om at stoppe samarbejdet ved kontraktudløb, og turen gik sidenhen til engelsk fodbold.

AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum udtaler:

– I AaB Akademiet er der igennem årene udklækket mange dygtige angribere, og på et tidspunkt blev Marco Ramkilde af vores trænere betegnet som den mest komplette af dem alle.

– Desværre har Marco haft et uheldigt forløb i sine første år som seniorspiller, men at evnerne og målfarligheden er intakt har han siden sin tilbagevenden i sommer bekræftet igen og igen til træning, og senest og ikke mindst har han imponeret Erik Hamrén (AaB’s cheftræner, red.), fortæller Thomas Bælum.

– Nu har vi i første omgang lavet en kort aftale, men det ville glæde os enormt, hvis vi om få måneder skal forlænge kontrakten, konstaterer Thomas Bælum.

Medie: Lars Friis får gyldent håndtryk i AaB

Aftalen mellem AaB og Marco Ramkilde løber i første omgang året ud.

Den tilbagevendte angriber står noteret for fem førsteholdskampe for AaB og en enkelt kamp for QPR.

Derudover har han spillet hele 29 kampe for de danske U-landshold med syv mål til følge, og han har fået trøjenummer 29 i AaB.

Opdateres…

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P