VM 2022

1 min læsningTrent Alexander-Arnold slagtes: Han er på Championship-niveau

En tidligere Premier League-forsvarspiller retter nu voldsom kritik af Liverpool-backen Trent Alexander-Arnold og hans defensive kompetencer.

1 min læsning
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

I dag kom det frem, at Trent Alexander-Arnold ikke er blevet udtaget til Gareth Southgates England-trup mod Tyskland i Nations League.

Nu retter den tidligere Chelsea-forsvarer Frank Leboeuf skarp kritik af Liverpool-spillerens defensive kompetencer, som han beskriver som på Championship-niveau.

Det kommer efter, at Trent Alexander-Arnold før har været i vælten for sine defensive præstationer. Det skriver mediet Sport Bible.

Lebouef har til den franske avis Journal du Dimanche rettet kritik mod Alexander-Arnold. Her fortæller han blandt andet:

– Se på Trent Alexander-Arnold. Jeg elsker fyren, hans offensive kvaliteter. Men defensivt er han på Championship-niveau. Kun Klopps system virker for ham. Når det ikke fungerer så godt, som det har gjort i denne sæson, er det eneste, du ser, hans defensive mangler.

– Jeg ville tage ham med mig for at arbejde med det grundlæggende. Jeg ville sige til ham, ‘drej dit hoved og se bag dig, så ville det allerede bliver bedre’.

Den 23-årige Liverpool-spiller er tidligere blevet rost for sin utrolige afleveringsevne, såvel som hans enestående produktive kreativitet fra højre back, der har skaffet ham 62 assists på tværs af alle turneringer siden sin debut i 2016.

Men mange har dog sat spørgsmålstegn ved den defensive side af playmakerens spil, hvor hans positionering og evne til at håndtere direkte udfordringer ofte bliver gransket.

Denne kritik har været udbredt indtil videre i denne sæson, hvor mange anser ham for skyldig i forbindelse med flere indkasserede ​​mål i kampe, som Liverpool har tabt.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer