International Fodbold

Toptræner: Han bør vinde Ballon d’Or

Der et nu blot tre uger til, at den gyldne bold, 'Ballon d'Or', igen skal uddeles, og den franske landstræner Didier Deschamps er ikke i tvivl om, hvem der bør vinde.

Foto: Fabian Bimmer/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er igen snart tid til at uddele den legendarisk pris, Ballon d’Or. Det sker ved en ceremoni den 17. oktober.

Og her bør den franske Real Madrid-angriber Karim Benzema vinde.

Så klar var meldingen fra den franske landstræner, Didier Deschamps, efter Frankrigs 2-0-nederlag søndag aften mod Danmark.

Ifølge den franske landstræner bør Benzema kunne kalde sig vinder efter den 17. oktober og dermed overtage titlen efter sidste års vinder Lionel Messi.

Real Madrid centerforwarden har ifølge Deschamps nemlig været den absolutte hovedperson i Real Madrids sejr i La Liga og Champions League i sidste sæson.

Efter søndagens kamp mod Danmark satte Deschamps ord på Benzema kandidatur.

Eriksen slog vild rekord i denne udgave af Nations League

– Jeg håber, at Benzema vinder Ballon d’Or, fordi han fortjener det, for det han har gjort i sin klub, hvor han vandt vigtige titler, og også hos os, hvor han var hovedperson sidste efterår i Nations League-sejren, fortalte landstræneren ifølge det italienske medie Corriere dello Sport.

– Han har været en af ​​de bedste angribere i verden i år. Jeg synes, han er meget godt positioneret, og jeg ville være meget glad på hans vegne, hvis han får denne pris.

Benzema spås da også af mange som en af de helt store favoritter til at tage prisen ved dette års uddeling. Mediet Goal fortæller blandt andet, at Benzema krydser alle bokse af og påpeger, at enhver, der ikke stemmer på ham, skal have en rigtig god grund.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P