International Fodbold

Frankrig får hug efter dansk fadæse: Tog vand ind fra alle sider

De franske aviser er ikke just begejstret for den franske præstation dagen efter 2-0-nederlaget til Kasper Hjulmands danske tropper.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det franske nederlag på 2-0 i søndagens Nations League-opgør mod Danmark vækker ikke ligefrem begejstring hos de franske medier.

Flere medier er skuffet over holdets præstationer og ser frem mod VM-opgøret mod de danske drenge, som løber af stablen om præcis to måneder, med bekymrede miner.

Her er et udklip fra den franske presse ovenpå gårsdagens nederlag.

Hos det franske medie Le Figaro beskrives aftenens opgør som et ‘mareridtsagtigt møde’ for et selvsikkert fransk landshold og kampen kaldes for en advarsel til det franske hold inden VM.

– Vi kan kalde os det franske landsholdhold og puste vores bryst ud med to stjerner på trøjen, men det er ikke nok til at vinde kampe.

– Alt for febrilsk spil og et kollektiv, der tog vand ind fra alle sider. Og alt for sårbart i lyset af visse præstationer, som er uværdige for det høje internationale niveau.

Eriksen slog vild rekord i denne udgave af Nations League

Hos mediet Le Parisien sætter man i højere grad fokus på landsholdets mange skader, men slår stadig fast, at der i de to landes næste møde ikke vil være nogen undskyldning for et dårligt resultat.

– Didier Deschamps forsøgte at spare sine normale ledere og flette en holdopstilling sammen af de øvrige spillere. Han fejlede, men vi er ikke sikre på, at han kunne gøre det bedre.

– Den rigtige kamp mod Danmark vil finde sted den 26. november i Doha. Denne gang vil der ikke være nogen undskyldning.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P