International Fodbold

Deschamps bekræfter: Denne keeper står mod Danmark

Den franske landstræner, Didier Deschamps, bekræfter overfor Ritzau, at Alphonse Areola bliver manden, der skal vogte buret mod Danmark.

West Ham Uniteds Alphonse Areola (13) under Conference League gruppe B-kampen mellem Silkeborg IF og West Ham United F.C. i Silkeborg torsdag den 15. september 2022.. (Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix)

Hugo Lloris plejer at være den sikre sidste skanse hos Frankrig. Det bliver han dog ikke, når de søndag møder Danmark.

Det skyldes, at Lloris er ude med en småskade. Det samme er den normale reservemålmand Mike Maignan. Derfor bliver det Frankrigs tredjemålmand, der skal i aktion.

Det er nemlig West Ham-målmanden Alphonse Areola, der mandag skal være manden med handskerne for Frankrig. Det bekræfter den franske landstræner overfor Ritzau.

– Alphonse Areola kommer til at starte inde. Jeg kan godt leve med, at han ikke spiller alle kampe i sin klub, for hver gang han spiller, præsterer han rigtig godt.

– Så når han får chancen, leverer han. Han er med på holdet, fordi han har stor kvalitet, siger Deschamps på pressemødet før kampen.

Foruden de to målmænd er det også sikkert og vist, at Karim Benzema og Jules Kounde er ude med skader, mens Ousmane Dembele er tvivlsom.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P