Mitrovic moste Sverige: Svenskerne flirter med nedrykning

Aleksandar Mitrovic har været brandvarm denne sæson i Premier League, og den målform tog han med sig i lørdagens kamp mod Sverige.

Serbian's forward Aleksandar Mitrovic celebrates after scoring a goal during the UEFA Nations League, League B, Group 4, football match between Serbia and Sweden at the Rajko-Mitic stadium in Belgrade on September 24, 2022. (Photo by Predrag MILOSAVLJEVIC / AFP)

En, to, tre.

Det kunne Aleksandar Mitrovic tælle til, da han lørdag aften fik bolden i kassen hele tre gange.

Det skete, da Serbien hjemme i Beograd slog Sverige med 4-1 i en kamp der udover Mitrovic’ hattrick også bød på et mål af en anden spiller der er i god form, nemlig F.C. Københavns Victor Claesson.

Victor Claesson bragte ellers svenskerne foran efter et kvarters spil, men allerede få minutter senere headede Mitrovic udligningen i mål. I overtiden af første halvleg kunne selvsamme Mitrovic bringe Serbien foran. Igen på et hovedstød.

Bare få minutter inde i anden halvleg lukkede den store serber reelt kampen, da han scorede til 3-1, inden Sasa Lukic med et flot langskudsmål gjorde det til 4-1 midt i anden halvleg.

Det resultat betyder også, at Serbien spiller gruppefinale mod Norge på tirsdag, hvor en eventuel vinder af kampen vil sikre sig oprykning til Nations League A. I den anden ende af gruppen skal Sverige nu vinde mod Slovenien for ikke at rykke ned i Nations League C.