1 min læsningChampions League udenfor Europa: Storklubber undersøger muligheden

En Champions League-kamp udenfor Europa virker som en fjern idé. Alligevel er det noget, der i øjeblikket bliver undersøgt af europæiske storklubber.

1 min læsning
Soccer Football - Ligue 1 - Paris St Germain v Nimes Olympique - Parc des Princes, Paris, France - August 11, 2019 Paris St Germain sporting director Leonardo with CEO Nasser Al-Khelaifi in the stands REUTERS/Philippe Wojazer

Tidligere på ugen lød det fra The Athletic, at de europæiske storklubber er åbne for at spille Champions League-kampe udenfor Europa.

Det er siden blevet afvist af UEFA-præsident Aleksander Ceferin.

Alligevel skal idéen ikke lægges helt i graven. Det fortæller PSG-præsident Nassar Al-Khelaifi på generalforsamlingen for European Club Association, der er en organisation af europæiske storklubber.

– Vi er ikke blevet enige om noget. Vi forsøger bare at undersøge mulighederne for at udvikle og vækste turneringen. Det er vores ret at gøre det, siger Nassar Al-Khelaifi og fortsætter.

– Hvorfor ikke se på mulighederne og bagefter vurdere, om det giver mening eller ej? Lyder det fra Al-Khelaifi, der også er præsident i ECA, ifølge BBC.

PSG-præsident skælder FC Barcelona ud: LaLiga-præsident raser på Twitter

Ajax-direktør Edwin van der Sar fortæller på et pressemøde, at der intet nyt er over internationale kampe, hvor den italienske Super Cup blandt andet er blevet spillet i Qatar, Kina og Saudi-Arabien.

Den første kamp man overvejer at rykke udenfor Europa er angiveligt Super Cuppen, hvor vinderne fra Champions League og Europa League mødes. Her overvejes USA ifølge BBC som en mulighed.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer