2 min læsningEkspert om Brøndbys sæsonstart: De er langt fra, hvor de skal være

Brøndby har fået en skidt start på sæsonen og indtager i skrivende stund en 10. plads i Superligaen, hvilket er nok til en dumpekarakter fra Poul Hansen.

2 min læsning
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Brøndby indtager i skrivende stund en skuffende 10. plads i dette års udgave af Superligaen.

Blot tre sejre, to uafgjorte og hele fem nederlag er det blevet til for Niels Frederiksens tropper efter de første 10 runder.

Og det er langt under standard, vurderer Viaplays fodboldekspert Poul Hansen, som dumper Brøndbys sæsonstart og giver de blågule fra Vestegnen den lavest mulige karakter.

Medie: Ung dansk A-landsholdsspiller på vej til Premier League

Hansen hævder, at det vil være en stor fiasko for klubben, hvis de ikke formår at komme i top seks.

– De får jo nul altså (i karakter red.). De er jo langt fra der, hvor de skal være. Det er en anden historie end det er med F.C. København og FC Midtjylland, for jeg synes egentlig, at de har holdet til at spille i top tre. Det har Brøndby så ikke. Men i den klub og med den placering ligger de selvfølgelig langt fra det, de skal kunne, fortæller han til Viaplay og fortsætter:

– Ja det tror jeg helt sikkert (at Niels Frederiksen kan føre Brøndby mod bedre resultater red.).Han er så ‘straight’, med det han gør. Han er så sikker, på det han gør. Og det bliver han ved med at være. Derfor får de også bedre resultater end det, de har haft nu. Nok til at opfylde deres ambitioner (Top-3 placering red.), det tror jeg stadig ikke.

Brøndby skal forsøge at vende den skuffende sæsonstart, når de efter landskampspausen møder Superligaens absolutte bundprop Lyngby den 2. september.

Du kan se hele interviewet i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer