Premier League

Officielt: Legende er ny sportsdirektør i West Ham

West Ham har netop offentliggjort klubbens nye sportsdirektør, og det er en sand West Ham-legende, der overtager posten.

Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Mark Noble er ny sportsdirektør i West Ham.

Det står klart torsdag formiddag, efter at klubben er kommet med en officiel melding på Twitter.

Mark Noble tiltræder den nyoprettede stilling som sportsdirektør i klubben fra den 2. januar.

Her vil Noble arbejde tæt sammen med klubbens manager David Moyes, samt arbejde med bestyrelsen, give input, råd og assistance på tværs af alle fodboldmæssige aspekter i klubben.

Det vil blandt andet omfatte akademiudvikling, spillerrekruttering og spiller- og personalevelfærd – med et særligt fokus på at sikre, at spillere, der skifter til og fra klubben, næres i West Ham Uniteds fodboldfilosofi og værdier.

Hovedpersonen selv er rigtig glad for, at han igen er på plads i klubben. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

– Jeg er virkelig glad for at komme tilbage og kan ikke vente med at komme i gang. Jeg vil gerne takke klubben for at give mig muligheden – det er en stor ære for mig at påtage mig denne rolle i West Ham United. Jeg har tilbragt de sidste 24 år som spiller her, først på akademiet og siden på førsteholdet, og jeg har naturligvis en dyb viden om og forståelse af klubben.

– Jeg ser det som en stilling, jeg kan vokse og udvikle mig i både personligt og fagligt. Der er altid svære beslutninger, der skal træffes i fodbold, men sammen med mine kolleger i klubben vil jeg fortsætte med at sætte West Ham Uniteds bedste interesser først. De sidste to sæsoner har været en tid med store fremskridt, og jeg vil gerne hjælpe os med at fortsætte fremad i den rigtige retning. Jeg tror på den ambition, bestyrelsen har vist, og jeg er spændt på at være med til at bygge videre på den succes, der er blevet leveret indtil nu.

Hammers-legenden trak sig tidligere i år tilbage som aktiv spiller fra netop West Ham.

Her nåede han at repræsentere klubben i 550 senioroptrædener gennem 18 år med 62 mål og 60 assists til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P