2 min læsningJess Thorup efter fyring: Kunne have fortsat udviklingen

Jess Thorup måtte i dag erkende, at han er fortid i F.C. København. Selv mener han dog, at klubben fortsat kunne have udviklet sig under hans ledelse.

2 min læsning
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

F.C. København meddelte torsdag eftermiddag, at klubben og cheftræner Jess Thorups samarbejde stopper med øjeblikkelig virkning.

I stedet har klubben ansat den tidligere assistenttræner Jacob Neestrup, som har underskrevet en kontrakt frem til 2026.

Efter fyringen tager Jess Thorup nu bladet fra munden og sætter ord på dagens hændelser.

Jacob Neestrup: Vi skal være det bedste hold i Danmark

Til F.C. Københavns hjemmeside fortæller han, at han er stolt over sin tid i F.C. København, som han mener er et bedre sted i dag, end da han overtog cheftræner-posten.

– Det har været et stort privilegie at stå i spidsen for Nordens største klub. Jeg overtog på et tidspunkt, hvor F.C. København var i store problemer. Der var brug for markante forandringer. Og vi ved, at den slags tager tid. Vi ser store hold ude i Europa, der efter voldsomme transformationer stadig ikke er tilbage på toppen af deres ligaer 10 og 20 år efter deres fald, fortæller han og fortsætter:

– Jeg blev ansat til at bringe FCK tilbage til toppen: At vinde mesterskaber og komme ud og spille med de bedste i Europa. På bare to år har jeg sammen med stab og spillere bragt mesterskabet tilbage til København, FCK tilbage i Champions League og integreret en masse dygtige unge spillere på holdet.

– Den udvikling ved jeg, vi kunne have fortsat. Trods dagen i dag er jeg stolt over at kunne sige, at F.C. København i dag er et langt bedre sted, end da jeg overtog, slutter Jess Thorup.

Det oplyses, at Jess Thorup ikke har yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer