2 min læsningIvan Toney ventede skideballe fra Thomas Frank – danskeren gav ham noget helt andet

Brentford-angriberen Ivan Toney er for første gang i karrieren udtaget til et engelsk landshold, og det var hans danske manager, Thomas Frank, der fik lov til at overbringe ham de glædelige nyheder.

2 min læsning
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Man kan nærmest se det for sig.

Ivan Toney var ved at komme for sent til træning i Brentford, og inden han kom til Brentfords træningsanlæg, ringede manager Thomas Frank til ham midt i London-trafikken.

Hvis det har givet Toney en smule sved på panden, er der ikke noget at sige til det, men det kunne den stærke angriber have sparet sig..

– Jeg var på vej til træning, da Brentford-manageren ringede til mig. Jeg var lidt sent på den, så jeg troede faktisk, at han ringede på grund af det. Han sagde bare, at han havde fået æren af at fortælle mig, at jeg var blevet udtaget til den engelske landsholdstrup. For første gang i mit liv var jeg uden ord, lyder det fra Ivan Toney ifølge BBC.

– Jeg kørte til træning og tænkte; ’Wow jeg skal rent faktisk spille med den engelske A-trup.’ Vi har en familie-gruppechat, så jeg ringede alle op med facetime og fortalte nyheden, og de skreg i 20 minutter. Min far dyttede i sin bil, hvor end han var, lyder det videre fra Toney.

Ivan Toney spillede så sent som i marts 2020 for Peterborough United i League One – den tredjebedste engelske række.

Derfor har den 26-årige angriber heller ikke så meget som én eneste ungdomslandskamp på sit cv. At udtagelsen kommer bare to måneder før VM i Qatar, er blot en ekstra fjer i Toneys hat.

Highlights: Hattrick-helten Toney sendte Brentford på sejrskurs mod Leeds

– Jeg har aldrig spillet for nogen af de andre aldersgrupper, så at komme direkte ind på A-holdet er en stor bedrift. Det er en kæmpe mulighed for mig til at komme med på det fly (til Qatar, red.), men jeg er bare nødt til at tage det kamp for kamp. Forhåbentlig får jeg et par minutter i vores kampe, lyder det fra Toney.

Ivan Toney scorede 31 mål for Brentford i forrige sæson, hvor oprykningen til Premier League blev en realitet. I første sæson i Premier League blev det til 12 scoringer for angriberen, der i denne sæson har lagt ud som lyn og torden med fem mål i de første syv kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer