2 min læsningLewandowski lover at bære anførerbind i Ukraines farver til VM

Ukraine kommer ikke til VM, men de bliver alligevel repræsenteret i Qatar. Det har den polske anfører, Robert Lewandowski, lovet.

2 min læsning
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Ukraine kommer ikke til VM, men det gør Rusland heller ikke.

Mens russerne næppe kommer til at få den store opmærksomhed i Qatar, så er Ukraine så godt som sikre på at blive repræsenteret ved den forestående slutrunde.

Tirsdag har den polske landsholdsanfører, Robert Lewandowski, nemlig lovet, at han vil bære et særligt anførerbind under slutrunden i Qatar – et anførerbind, han har fået af en vis ukrainer.

– Tak Andriy. Det var en fornøjelse at mødes med dig! Det vil være en ære for mig at bære dette anførerbind i Ukraines farver ved VM, skriver FC Barcelona-angriberen til et billede på instagram.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Robert Lewandowski (@_rl9)

På billedet ses Lewandowski med ukrainske Andriy Shevchenko, der selv bar anførerbindet for det ukrainske landshold i 58 af sine i alt 111 landskampe for det østeuropæiske land.

Både Ukraine og Polen sluttede som toere i deres VM-kvalifikationspuljer.

Andenpladsen gav begge landshold mulighed for at kvalificere sig gennem playoffen, og mens Ukraine slog Skotland ud i semifinalen gik Polen videre uden kamp, da de skulle have mødt Rusland.

Fortrøstningsfuld Lewandowski: Vejen til Ballon d’Or er kortere i Barca end Bayern

I finalen sendte Polen sig selv videre ved at slå Sverige, mens Ukraine røg ud til Wales.

Båndet mellem nabolandene Polen og Ukraine er blevet yderligere styrket det seneste halve år. De to nabolande holdt tilbage i 2012 EM-slutrunden sammen, og efter Ruslands invasion i Ukraine har de ukrainske hold spillet internationale hjemmekampe i Polen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer