2 min læsningTidligere Superliga-midt skifter til klub i 2. Division

Den tidligere Superligaspiller har været uden klub over sommeren, men nu ser han endelig ud til at have fremtiden på plads.

2 min læsning
Foto: Jonas Ratzer

Nikolaj Thomsen skifter til B93, som til dagligt gør sig i den tredjebedste danske fodboldrække, 2. Division.

Det offentliggør klubben mandag middag på sin hjemmeside.

Nikolaj Thomsen skifter til klubben på en fri transfer, efter han har været uden kontrakt siden hans aftale med SønderjyskE udløb den 1. juli i år.

Hovedpersonen selv glæder sig over, at han nu har fået sin fremtid på plads.

– Jeg har brugt den seneste tid på at mærke efter, hvad jeg allermest har brug for. Glæden ved fodbold og ved at leve i nuet. Jeg har igennem min karriere været alt for fokuseret på næste karriereskridt – og næste igen. Nu har jeg brug for en base, hvor jeg kan folde mig ud, og være fodboldspiller på lige præcis den måde, jeg har lyst til at være, fortæller han og fortsætter:

– Derfor har jeg i dag skrevet kontrakt med B.93. En klub med stolte traditioner og værdier, som jeg kan se mig selv i. Med en ung spillertrup, som jeg glæder mig til at blive en del af, og som jeg håber jeg kan være med til at hjælpe med at nå næste niveau.

Klubbens sportsdirektør glæder sig meget over, at det har været muligt for klubben at tilknytte en profil som Nikolaj Thomsen.

– Vi har fået en ekstraordinær mulighed for at tilknytte en topspiller i sin bedste alder til vores trup. Det siger sig selv, at Nicolaj vil forstærke vores gruppe og miljø fra dag 1, og han vil kunne hjælpe os med at sætte endnu mere fart på den udvikling som holdet har gennemgået det seneste år.

– Jeg er overbevist om at Nicolaj vil passe perfekt ind, både som spillertype, men især også som menneske.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer