1 min læsningLandholdsspiller suspenderet for brud på dopingreglerne

En senegalesisk landsholdsspiller må eftersigende se til fra tribunen, når VM i Qatar 2022 løber af stablen i november, efter at være blevet suspenderet.

1 min læsning
Foto: Jennifer Lorenzini/Reuters/Ritzau Scanpix

En senegalesisk landsholdsspiller er blevet suspenderet.

Et brud på dopingreglerne kommer nu til at koste Spartak Moskva-spilleren Keita Balde Diao deltagelsen ved VM i Qatar 2022 – eller i hvert fald dele af slutrunden.

Spilleren er nemlig blevet suspenderet frem til den 5. december for brud på dopingreglerne. Det oplyser hans russiske klub, Spartak Moskva.

Keita Balde Diao er eftersigende blevet suspenderet, fordi han har forbrudt sig på dopingreglerne, da han spillede i den italienske klub Cagliari.

Det forlyder dog, at der ved dopingprøven ikke blev fundet tegn på doping. Det præciseres dog ikke yderligere, hvad lovovertrædelsen helt konkret omhandler, udover at der er tale om et brud på dopingreglerne.

Den 27-årige offensivspiller har ellers været en fast del af det senegalesiske landshold, men denne sag kan altså komme til at få konsekvenser for hans deltagelse ved VM, da hans suspendering rækker ind i selve VM-turneringen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer