2 min læsningFC Midtjylland-profil efter sejr mod F.C. København: Vi er på rette kurs

FC Midtjyllands nyindkøbte midtbane-profil, Kristoffer Olsson, ser tegn på, at klubben bevæger sig i den rigtige retning efter sejren mod F.C. København.

2 min læsning
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland besejrede søndag aften sidste års mestre fra F.C. København.

Dermed har FC Midtjylland fået kickstartet deres sæson med to flotte resultater i streg – først 5-1 mod Lazio i Europa League og nu 2-1 mod F.C. København i Superligaen.

Og der er da også glæde at spore på heden efter sidste uges fine resultater.

Sensationel målfest: FC Midtjylland smadrede Lazio i Europa League

FC Midtjyllands nye midtbaneprofil, Kristoffer Olsson, sætter ord på FC Midtjylland-mandskabets udvikling, som han mener går i den rigtige retning.

– Det var utroligt vigtigt med tre point. Vi har haft en tung periode i 3F Superliga, men de sidste tre kampe har vi taget skridt i den rigtige retning. I dag spiller vi en god kamp, og det var den perfekte måde at ride videre fra sejren over Lazio. Det viser, vi er på rette kurs, siger Kristoffer Olsson og fortsætter:

– Fodbold er et mentalt spil, og det virker til, at vi er begyndt at tage skridt i den rigtige retning hver eneste gang, vi går på banen. Vi er blevet sammentømret som hold både på banen og i omklædningsrummet, og det kommer af, at vi nu begynder at få resultater for vores hårde arbejde. Det kommer til at tage noget tid, og der vil komme dage, hvor vi ikke spiller godt, men de her sejre er med til at kickstarte projektet. Jeg synes faktisk ikke, vi spiller en super kamp i dag. Men alligevel ender vi med at tage tre point mod FCK, som er et godt hold. Det viser også, at vi har gang i noget godt.

Nu venter der en landskampspause fra den danske Superliga, og her kan Kristoffer Olsson se frem til at repræsentere sit land.

Han skal nemlig en tur med det svenske A-landshold, som skal op imod Serbien og Slovenien i to Nations League-opgør.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer