1 min læsningHighlights: Billing-tå bragte Bournemouth i front inden Isak sørgede for remis i Newcastle

Philip Billing scorede i Premier League-opgøret mod Newcastle, inden svenske Alexander Isak udlignede og sørgede for en deler.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Newcastle United v AFC Bournemouth - St James' Park, Newcastle, Britain - September 17, 2022 AFC Bournemouth's Philip Billing scores their first goal Action Images via Reuters/Lee Smith EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

En vaskeægte midterduel skulle stå lørdag eftermiddag på St. James Park. Bournemouth skulle med Philip Billing fra start forsøge at sikre sig sejren mod nyrige Newcastle.

Efter en times spil lavede danskeren kampens første mål, da han elegant styrede et indlæg i mål med en lang tå. Lykken varede dog ikke ved, da Newcastle få minutter senere blev tilkendt et straffespark, som Alexander Isak kynisk udnyttede og udlignede til 1-1.

Mod kampens afslutning pressede Newcastle på, men med næb og kløer fik Bournemouth forsvaret det ene point i land. Emiliano Marcondes så hele kampen fra Bournemouths bænk.

Newcastle 0-1 Bournemouth (Philip Billing, 62′)

Newcastle 1-1 Bournemouth (Alexander Isak, 67′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer