1 min læsningWürtz efter AaB-trænerskifte: En speciel dag, hvor vi græder med det ene øje

AaB meldte torsdag ud, at Lars Friis er fortid i den nordjyske klub. Siden blev guldtræneren Erik Hamrén præsenteret som ny chef. Det var en speciel følelse for AaB-assistent Rasmus Würtz.

1 min læsning
Tidligere profil i Aab Rasmus Würtz på sidelinien i 3F Superligakampen mellem Aab og Silkeborg IF på Aalborg Portland Park, mandag 29. juli 2019.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Lars Friis blev fyret i AaB torsdag formiddag. Et kvarter senere kunne nordjyderne præsentere en ny mand på posten.

Svenske Erik Hamrén, der i 2008 vandt Superligaen med AaB, har skrevet under på en kontrakt, der løber sæsonen ud.

AaB-assistent Rasmus Würtz spillede under Erik Hamrén fra 2004 til 2007, inden han skiftede til F.C. København. Derfor følte Würtz sig også lidt splittet, da nyheden torsdag kom ud.

– Det er jo en lidt speciel dag, hvor vi græder med det ene øje. Vi har sagt farvel til en god kollega, som vi har arbejdet tæt sammen med. Lars har været vellidt herude, så der er ikke nogen tvivl om, at vi kommer til at savne ham, siger Würtz og fortsætter.

– Efterfølgende kom vi så ind til den næste store nyhed om, at Hamrén tog over, og det gjorde mig mere tryg. Han gjorde det fremragende her sidst, og vi ved, hvad han står for. Han er en af de bedste trænere, jeg har haft i min karriere, så på den måde gav det mig lidt ro, at det var ham, der kom ind, siger AaB-assistenten til Nordjyske.

Erik Hamrén står for første gang på sidelinjen efter comebacket, når AaB besøger AGF og Ceres Park lørdag aften.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer