1 min læsningThorup efter point mod Sevilla: Kæmper røven ud af bukserne

På trods af det ikke blev til tre point, var Jess Thorup tilfreds med sit hold efter den uafgjorte kamp mod Sevilla.

1 min læsning
FCKs Cheftræner Jess Thorup under Champions League gruppe G-kampen mellem FC København og Sevilla FC i Parken i København onsdag den 14. september 2022.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

F.C. København fik det første point på kontoen, da Thorups tropper sikrede 0-0 mod Sevilla hjemme i Parken.

FCK-træneren var godt tilfreds med præstationen fra sit hold, selvom det ikke blev til sejr. Han var glad for at se, hvor hårdt der blev fightet. Det fortalte han efter kampen til TV3+.

– Vi leverer den præstation, jeg havde håbet på. En solid præstation af drengene, der arbejde hårdt og gav alt, hvad de havde. Jeg synes, vi leverer det, vi skal. Vi havde også chancer, men det er vel meget fair, at den ender uafgjort, fortæller Jess Thorup.

– Det jeg var tilfreds med, var vores holdtanke i forhold til, at vi stod tæt i kæderne og stod tæt sammen. Vi starter godt, så slutter vi halvlegen meget godt af, og så har vi nogle gode momenter i anden halvleg. 

– Vi vidste godt, vi skulle gribe de få chancer, vi ville få. Overordnet set så jeg drengene kæmper røven ud af bukserne for hinanden og holdet, og det var sgu godt at se, slutter Thorup til. 

I næste runde kommer Løverne dog på en hårdere opgave, da de skal en tur til Manchester, hvor Manchester City venter på dem.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer