1 min læsningAncelotti om Real-profil: Bør rive min licens over hvis han ikke score 10 mål på en sæson

Carlo Ancelotti mener ikke, at han kan beholde sin trænerlicens, hvis ikke Fede Valverde kan score et tocifret antal mål på en sæson.

1 min læsning
Soccer Football - Champions League - Group F - Real Madrid v RB Leipzig - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - September 14, 2022 Real Madrid's Federico Valverde celebrates scoring their first goal REUTERS/Susana Vera

Fede Valverde har fået en forrygende start på denne sæson i Real Madrid.

Onsdag aften scorede han målet til 1-0 i madrilenernes 2-0 sejr over RB Leipzig. Dermed har uruguayaneren allerede tredoblet sin målkonto fra sidste sæson.

I den forgangne sæson blev det nemlig kun til ét mål i 46 kampe sammenlignet med de tre mål i denne sæsons første otte kampe. Det undrer Real Madrid-manager Carlo Ancelotti.

– Jeg synes, det var mærkeligt, at han kun scorede et mål i sidste sæson, når han har de kvaliteter han har.

– Jeg har sagt til ham, at hvis han ikke kan score mindst ti mål på en sæson, bliver jeg nødt til at rykke min trænerlicens over, siger Ancelotti på pressemødet efter onsdagens sejr.

Faktisk har den italienske manager så stor en fidus til den 24-årige profil, at han godt kan se Valverde blive verdens bedste i fremtiden.

– Han er fuld af selvtillid. Han er energisk og dynamisk, men det er ikke bare det. Det handler om at være klog og læse situationerne godt. Han har et fantastisk skud, men vi bliver nødt til at vente lidt endnu, inden vi kan kalde ham den bedste i verden, lyder det fra Ancelotti.

Real Madrid har gjort rent bord, siden spanierne åbnede sæsonen med en Super Cup-sejr over Frankfurt. Dermed topper Ancelottis tropper både Champions League-gruppen og La Liga.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer