1 min læsningOfficielt: Endnu en kamp udsat i Premier League

Premier League bekræfter onsdag formiddag, at kampen mellem Arsenal og Manchester City, som skulle være afviklet mandag den 19. oktober, udsættes.

1 min læsning
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Der har de seneste dage været stort fokus på udsatte kampe i den engelske Premier League som følge af den engelske dronnings bortgang.

Nu er endnu en kamp så blevet udsat. Denne gang er det kampen mellem Arsenal og Manchester City, som skulle have været spillet mandag den 19. oktober, der er blevet udsat.

Det melder Premier League officielt ud.

Officielt: Tre Premier League-opgør udskudt i den kommende runde

Kampen udsættes, da Arsenal, som følge af andre udsættelser, ikke har mere end fire dage imellem hver kamp frem til november.

I den officielle udmelding fra Premier League forklares det:

– Premier League er blevet enig med UEFA om at udsætte Arsenals Premier League-kamp mod Manchester City, der oprindelig skulle være spillet den 19. oktober, så Arsenals Europa League-kamp mod PSV Eindhoven kan blive flyttet.

– Arsenal mod PSV, som oprindelig skulle spillet torsdag den 15. september, vil nu blive spillet torsdag den 20. oktober.

Hvornår kampen mellem Arsenal og MAnchester City bliver afviklet, vides ikke endnu. Det oplyses, at de vil blive meldt ud så snart som muligt.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer