2 min læsningOfficielt: AaB henter ny central forsvarsspiller

AaB har siden salget af Mathias Ross været presset i det centrale forsvar. Nu har klubben hentet en fransk spiller med erfaring fra den bedste belgiske række.

2 min læsning
Foto: AaB

AaB har været på udkig efter en transferfri central forsvarsspiller i jagten på at styrke klubbens defensiv.

Onsdag eftermiddag offentliggør klubben, at man har hentet en ny 25-årig midterforsvarer, som tidligere har spillet i belgiske RFC Seraing, som gør sig i den belgiske Jupiler Pro League.

Navnet er Yahya Nadrani og han skifter til AaB på en toårig aftale.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

– Det er velkendt, at vi efter Mathias Ross’ transfer til Galatasaray har haft et akut behov for at tilknytte en midterforsvarer til truppen, og med Yahya Nadrani får vi en kvalitetsspiller ind.

– Yahya Nadrani er lynhurtig og særdeles duelstærk, og han afviste at forlænge aftalen med Seraing, da han gerne ville prøve sig af et andet sted. Han havde andre muligheder i den bedste liga i Belgien, men vi er glade for, at han i stedet har valgt at tilslutte sig vores projekt, lyder det fra Inge André Olsen. 

Medie: Dansk manager i spil til Premier League-job

Yahya Nadrani selv er spændt på sin nye udfordring i AaB og den danske Superliga.

– Jeg glæder mig til at opleve og spille i en ny klub og et nyt land. Mit ønske denne sommer har været at tage næste skridt i min karriere og prøve noget nyt, og jeg er glad for, at fodboldverdenen har bragt mig hertil.

– Nu vil jeg bare gerne i gang med det samme, gøre mit bedste til træning og vise, hvad jeg kan, så jeg snarest muligt kan hjælpe holdet på banen og være med til at glæde fansene.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer