2 min læsningMedie: Bestyrelsen pressede salg af AaB-stopper igennem

Salget af AaB-stopperen Mathias Ross var eftersigende uden hensynstagen til det sportslige og med penge for øje.

2 min læsning
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Mathias Ross er fortid i AaB, efter det den 8. september kom frem, at stopperen fortsætter sin karriere i Galatasaray.

Det har efterladt AaB-cheftræner Lars Friis med store begrænsninger i det centrale forsvar.

Nu er det kommet frem, at bestyrelsen i AaB valgte at tilsidesætte alle sportslige hensyn og sælge Mathias Ross for at få nogle penge i kassen. Det skriver Ekstra Bladet.

Officiel: AaB sælger Ross til tyrkisk storklub

Ekstra Bladet fortæller, at pengene dikterede alt i forbindelse med salget, og at sportschef Inge André Olsen i den sammenhæng ikke havde meget at skulle sige omkring sportslige overvejelser.

Samtidig er der ifølge deres oplysninger kilder omkring klubben, der hævder, at han i praksis var sat på sidelinjen af bestyrelsen, da beslutningerne blev truffet.

Klubben havde angiveligt et underskud på omkring 20-25 millioner kroner før salget af Mathias Ross, hvilket var under målet for årsregnskabet.

På baggrund af spillersalget er det nu forventet, at klubben vil ende på et minus på 8-12 millioner kroner, hvilket stemmer fint overens med de 13 millioner kroner, som AaB eftersigende fik for salget af Ross.

Efter salget af Mathias Ross er AaB yderst presset i det centrale forsvar, hvor Lars Kramer, som senest blev skadet mod Lyngby, og Daniel Granli, som for tiden har været ukampdygtig, er de eneste med erfaring.

Derfor er AaB lige nu på jagt efter en transferfri erstatning, hvilket du kan læse mere om herunder.

Medie: Superligaklub tæt på ny stopper

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer