1 min læsningHighlights: O’Riley og Celtic kunne ikke nedkæmpe Shakhtar

Celtic med danske Matt O'Riley i startformationen skulle onsdag forsøge at få første point i årets Champions League, da de bød Shakhtar Donetsk op til dans.

1 min læsning
Celtic's Scottish defender Greg Taylor (C) heads the ball during UEFA Champions League Group F between Shakhtar Donetsk and Celtic FC in Warsaw on September 14, 2022. (Photo by JANEK SKARZYNSKI / AFP)

Den danske U-21 landsholdsspiller Matt O’Riley skulle onsdag sammen med resten af Celtic-mandskabet forsøge at få en sejr med hjem fra Warsawa, hvor Shakhtar ventede. Shakhtars hjemmekampe spilles i Polen, grundet krigen i Ukraine.

Celtic startede kampen som lyn og torden, hvilket også kastede et føringsmål af sig efter 10 minutter, da en afslutning fra japanske Reo Hatate blev rettet af af Artem Bondarenko og ukraineren blev noteret for et selvmål.

Efter det kom Shakhtar bedre med i kampen og efter 29 minutter gav det udbytte, da Shakhtars helt store stjerne-spiller, Mykhailo Mudryk bankede bolden i nettet og bragte balance i regnskabet. Resten af kampen bølgede lidt frem og tilbage, uden der dog kom flere scoringer og derved endte det med en deler i porten.

Shakhtar 0-1 Celtic (Artem Bondarenko (selvmål), 10′)

Shakhtar 1-1 Celtic (Mudryk Mukhailo, 29′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer