2 min læsningThorup før Sevilla: Det er i modgang vi ser hvem der kan

Jess Thorup fortalte på pressemødet før onsdagens kamp mod Sevilla, at han ser frem til at komme ud på den anden side af modgangen, som han forventer gør klubben stærkere.

2 min læsning
Headcoach Jess Thorup and player Carlos Zeca during FC Copenhagen press conference at Parken Copenhagen tuesday september 13th 2022 the day prior to FCK meeting Sevilla in a Champions League match in Copenhagen. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Jess Thorup og modgang er to ord der har gået hånd i hånd denne sæson.

Derfor har rygterne også været mange omkring F.C. København-trænerens fremtid, de seneste uger. Thorup selv føler sig dog sikker på, at han og holdet kommer styrket ud af modgangen.

Det fortæller han ganske selvsikkert på pressemødet før FCK’s Champions League-opgør mod spanske Sevilla onsdag aften i Parken. En kamp københavnerne gerne skal have point i, hvis drømmen om videre avancement skal holdes i live.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at vi gerne ville have kommet ind med en masse sejre i ryggen og struttende af selvtillid. På den anden side ved vi, at disse europæiske aftener har sit eget liv, og vi har muligheden for, at glæde os og være stolte over, at vi er en del af den her turnering.

– Vi har evalueret det, der lå bag os. Nu handler det om at kigge fremad, og der har vi næste mulighed i morgen aften (onsdag, red.), der venter os en stor kamp. En mulighed for at komme ud og overraske alle. Der er ikke nogen der tror på, at vi har en chance, men det tror vi på. Det er der, vi kan skabe og bringe den selvtillid tilbage i spillerne, som vi har brug for.

Adspurgt omkring den store modgang holdet og Jess Thorup møder i denne sæson, mener Thorup selv, at holdet nok skal komme styrket ud.

– Jeg har været i det her “game” i mange år, og jeg tror ikke der er nogle klubber eller trænere, der ikke møder modgang. Alt det modgang jeg har mødt tidligere, har gjort mig stærkere, holdet stærkere og klubben stærkere. Alle kan, når det går nemt, men når der er lidt modgang, så er det der vi ser, hvem der virkelig kan.

– Vi bliver sammentømret på en helt anden måde, når vi kommer ud af det her, på den anden side. Så jeg glæder mig til at se det på den anden side, for det bliver helt sikkert godt.

Sevilla, som FCK onsdag skal møde, tabte ligesom københavnerne første kamp i Champions League-gruppespillet, da de tabte på hjemmebane til Manchester City.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer