2 min læsningSerie A-ekspert før FC Midtjylland mod Lazio: Enormt stærke, men ikke urørlige

Journalist og ekspert i italiensk fodbold, Karsten Krogh, spår FC Midtjylland en svær kamp, når de torsdag tager imod Lazio i Europa League-gruppespillet.

2 min læsning
Foto: Antonio Bronic/Reuters/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland lagde skidt fra land i dette års Europa League-gruppespil, da man tabte første opgør ude mod Sturm Graz.

Nu står FC Midtjylland så for første gang i historien over for den italienske Serie A-klub, Lazio, når MCH Arena torsdag danner ramme om andet opgør i Europa League-gruppespillet.

Lazio kom omvendt bedre fra land, da klubben vandt sin første kamp i Europa League-gruppespillet med 4-2 over Feyenoord.

Og det kan meget vel blive en svær opgave for de midtjyske ulve, der kan forvente slagkraftig modstand, ligemeget hvordan cheftræner Maurizio Sarri vælger at stille op. Det fortæller journalist og ekspert i italiensk fodbold, Karsten Krogh, til klubbens hjemmeside.

– Jeg tror ikke, at Maurizio Sarri er så bange for at skifte fem-seks mand ud til på torsdag mod FCM. Det vil selvfølgelig være en lille fordel for FCM, men ikke nødvendigvis en stor fordel, fordi det er nogle spillere, som brænder for at bevise, de skal spille mere.

– De hold, som tør at lægge et godt pres, har været dem, der har voldt Lazio flest problemer i denne sæson. Selvfølgelig er det et sats, men det har gjort ondt på dem hidtil i sæsonen. Hvis Lazio først kommer op omkring FCM’s felt, bliver de giftige. De er virkelig skarpe omkring feltet med blandt andet deres to store profiler, Sergej Milinkovic-Savic og Ciro Immobile.

Campo mener: Klopps historie gentager sig i Liverpool… men forhåbentligt ikke på et punkt

Kampen mellem FC Midtjylland og Lazio finder sted torsdag i denne uge klokken 18:45. Kampen kan følges på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer