1 min læsningOfficielt: Brathwaite-konkurrent skifter til barndomsklubben

Den 27-årige angriber Raúl de Tomás skifter tilbage til Rayo Vallecano fra Espanyol på en aftale, der løber de næste fem år.

1 min læsning
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Martin Brathwaite kan se frem til mindre konkurrence om pladserne i front på sit nye Espanyol-hold.

Klubben har nemlig skilt sig af med angriber-konkurrenten, Raúl de Tomás, som skifter til sin tidligere klub, Rayo Vallecano. Det offentliggjorde klubben tirsdag formiddag.

Skiftet skulle eftersigende koste Rayo et beløb i omegnen af otte millioner euro med mulighed for, at det samlede beløb kan stige til elleve millioner euro alt efter angriberens præstationer.

Den 27-årige angriber vender dermed tilbage til den klub, der var hans hjem i to år. Her scorede han imponerende 38 mål i 66 kampe.

Han må dog vente lidt med sit officielle comeback, da han først kan spille for klubben, når kalenderen rammer januar, da transfervinduet i Spanien er smækket i.

Espanyol måtte i sin tid slippe 22,5 millioner euro for at få fat i de Tomás og må derfor indkassere et tab i kroner og øre.

Braithwaite om den sidste tid i FC Barcelona: Jeg er ligeglad med hvad folk siger

Raúl de Tomás bliver den dyreste transfer i Rayo Vallecanos historie. Den tidligere transferrekord lød på et køb af Álvaro García, som de måtte slippe fem millioner euro for at få fingrene i.

Raúl de Tomás nåede at spille 89 kampe for Brathwaites Espanyol med 45 mål og seks assists til følge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer