Highlights: Målfarlig midterforsvarer redder Liverpool

Liverpool skulle tirsdag aften forsøge at komme tilbage på sporet i Champions League, da de hjemme på Anfield tog imod de hollandske mestre fra Ajax.

Soccer Football - Champions League - Group A - Liverpool v Ajax Amsterdam - Anfield, Liverpool, Britain - September 13, 2022 Liverpool's Joel Matip celebrates scoring their second goal with Fabinho Action Images via Reuters/Ed Sykes

Liverpool blev for seks dage siden ydmyget af Napoli, da de tabte 4-1 i Italien. Det skulle de tirsdag forsøge at få rådet bod på, da Ajax kom på besøg på Anfield.

Det startede rigtig fint, da Mohamed Salah bragte Liverpool foran efter 17 minutter. Dog holdt den føring kun i 10 minutter, da den tidligere FC Nordsjælland-stjerne Mohammed Kudus smadrede udligningen ind.

I anden halvleg stod der Liverpool på det hele, men de mange store chancer udeblev for hjemmeholdet. De blev dog reddet i sidste øjeblik, da Joel Matip steg til vejrs efter et hjørnespark og pandede bolden i kassen. Dermed får Jürgen Klopp lidt tiltrængt arbejdsro efter megen kritik på det seneste.

Liverpool 1-0 Ajax (Mohamed Salah, 17′)

Liverpool 1-1 Ajax (Mohammed Kudus, 27′)

Liverpool 2-1 Ajax (Joel Matip, 89′)