1 min læsningChelsea-boss omkring Tuchel: Derfor blev han fyret

Chelsea-ejeren Todd Boehly, vil have en træner der kan samarbejde med bestyrelsen. Derfor endte Thomas Tuchel med at blive fyret.

1 min læsning
Todd Boehly, co-founder, chairman and C.E.O. of Eldridge, speaks during the SALT conference in Manhattan, New York City, U.S., September 13, 2022. REUTERS/David Dee Delgado

I onsdags var Thomas Tuchels dage talte i Chelsea.

Det var de da Todd Boehly ikke længere kunne se en fælles fremtid for den engelske storklub og den tyske træner.

Den amerikanske ejer ville gå en anden vej og først og fremmest have en træner, der kunne samarbejde bedre med bestyrelsen end hvad Thomas Tuchel kunne. Det skriver det engelske medie Daily Mirror.

– Vores vision for klubben var at finde en manager, der ville samarbejde med os.

– Der skal ske mange ting i Chelsea. Før blev der ikke delt data mellem førsteholdet og ungdomsafdelingen. Vores mål et at bringe alle holdene sammen, som en velsmurt maskine.

– Sandheden bag vores beslutning bunder i, at vi ikke var sikre på, at Thomas ville det samme som os. Der var ikke noget rigtigt og forkert i det. Vi havde bare ikke den samme vision for fremtiden.

Officielt: Chelseas opgør i Champions League afvikles som planlagt

Chelsea valgte allerede få dage efter afskedigelsen af Tuchel at præsentere deres nye træner, da de hentede Graham Potter i Brighton.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer