1 min læsningThorup efter nyt nederlag: Selvfølgelig kan jeg vende det

Jess Thorup er på trods af mange nederlag ikke nervøs omkring sin fremtid som F.C København-træner.

1 min læsning
FCKs cheftræner Jess Thorup i aktion under superligakampen mellem OB og FC København i Odense lørdag den 10. september 2022.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

Når man i disse dage læser på de sociale medier, er der mange FCK-fans der ikke ønsker Jess Thorup som træner længere.

Efter ni kampe i Superligaen, har Løverne lidt nederlag i fem af dem. Noget der ikke just er hverdag i hovedstadsklubben.

Det har sat gang i mange spekulationer om Thorups fremtid i klubben, men selv er cheftræneren sikker på, at han kan vende det. Det fastslår han efter nederlaget til OB overfor B.T.

– Selvfølgelig er jeg manden, der kan vende det. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Andet har jeg ikke at sige til det. Det er ikke mig, der træffer den beslutning. Jeg prøver at passe mit arbejde på bedst mulig vis, siger Thorup.

Han slår også fast, at han ikke er spor bekymret, da han er født optimist og alligevel ikke afgør sin egen fremtid.

I skrivende stund er F.C.København at finde på Superligaens sjetteplads – noget klubbens fans absolut ikke er tilfredse med.

Skuffet Thorup efter nyt nederlag: Jeg kalder spillerne ind på trods af fridag

FCK skal forsøge at komme tilbage på sporet, når de i den kommende uge får to chancer for det. Først hjemme mod Sevilla i Champions League og i næste runde af Superligaen, hvor et opgør mod rivalerne fra FC Midtjylland står for døren.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer