2 min læsningNiels Frederiksen har opskriften klar til ubesejrede Randers: Alle hold skal tabe på et tidspunkt

Niels Frederiksen ved godt at søndagens modstander fra Randers er i god form. Alligevel er Brøndby-chefen ved godt mod.

2 min læsning
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Randers FC er det eneste tilbageværende ubesejrede mandskab i Superligaen.

Søndag skal de forsøge at ride videre på succesen, når Brøndby byder velkommen på Vestegnen.

Efter en hektisk afslutning på transfervinduet hentede Niels Frederiksens tropper en 2-0 sejr i Horsens. Når man spørger Brøndby-cheftræneren, om Randers’ ubesejrede stime bliver brudt søndag, så er svaret klar.

Brøndby har tænkt sig, at gøre hvad de kan, for at Randers indkasserer sit første nederlag søndag eftermiddag.

– Jamen, det vil vi gøre alt for, at de gør (taber, og vi ved jo, at alle hold taber på et tidspunkt, men vi ved også, at de vil gøre alt, for at det ikke kommer til at ske. Men vi må tage hatten af for Randers. De har fået en rigtig, rigtig fin start, hvis vi kan kalde det det efter otte kampe, siger Niels Frederiksen og fortsætter.

– Men altså, vi ved også, at der er ikke nogen modstander, der synes, det er nemt og sjovt at spille på Brøndby Stadion. Så vi tror, satser på og håber på, at vi kan tage endnu en sejr, fordi det har vi behov for. Men det bliver bestemt ikke noget, vi kommer sovende til, siger Brøndby-chefen til campo.dk.

Den store udfordring for klubben fra Vestegnen bliver at åbne en Randers-defensiv, der blot har lukket fire mål ind i Superligaens første otte runder. Heldigvis har Niels Frederiksen lagt en plan.

– Jeg vil ikke afsløre vores gameplan her, men altså helt generelt kan jeg sige, at det drejer sig om, at vi spiller i højt tempo, og vi har en masse bevægelse.

– Det er der ingen tvivl om, fordi vi kan ikke have et stillestående spil mod Randers og så tro på, at vi får åbnet dem op. Det er de simpelthen for stærke til rent defensivt, så vi skal have fart og tempo, i det vi gør, slutter Niels Frederiksen.

Du kan se hele interviewet i toppen af artiklen, inden Brøndby-Randers sparkes i gang klokken 16.00. Du kan se kampen på 6’eren og discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer